Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pogácsák > 11 weboldal. Kategória leírása:
A Pogácsákrólhttp://hu.wikibooks.org/wiki/Szak%C3%A1csk%C3%B6nyv/S%C3%BCtem%C3%A9nyek/Pog ... Hidegen és melegen egyaránt nagyon jó vendégváró, TV-nézés, vagy italok mellé, de akár köretként tálalt pogácsák. Ha italok mellé készítjük lehet egy kicsit sós, fűszeres, mint a paprikás pogácsa, vagy a töpörtyűs pogácsák. Köretként a zsírban sült pogácsák alkalmasak. A leveles pogácsáknál a megkenésnél ügyeljünk arra, hogy a tojás ne csorogjon az oldalára, mert ez összeragasztja a leveleket és "nem jön fel". Alap pogácsa, Aranypogácsa, Burgonyás pogácsák, Aludttejes krumplispogácsa, Krumplispogácsa...  Grocceni Pogácsaoldalahttp://b2.grocceni.com/pogi.html Pogácsák tepsiben, Pogácsák serpenyőben, Gyors pogácsák...  Isteni pogácsa receptekhttp://www.pogacsa.info/ Mindent a pogácsákról. Isteni pogácsa receptek egy helyen. (Pl. sajtos, túros, tepertős, stb.)  desszert.eu - Túrós pogácsahttp://desszert.eu/turospogacsa Ez a túrós pogácsák hercegnője. Semmi mesterséges lazítás, csak a vaj és a túró alkotta természetes csoda. Könnyű, és nagyon ízletes, ne hagyja ki!  Tepertős pogácsahttp://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=2478 A tejet meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, beleszórjuk a cukrot, egy evőkanál lisztet, összekeverjük, és langyos helyen megfuttatjuk. Közben a tepertőt megdaráljuk...  élesztő.hu - Sajtos pogácsahttp://www.eleszto.hu/index.php?f=7&rp=35 50 dkg lisztet elmorzsolunk 25 dkg margarinnal.
Hozzáadunk 10 dkg reszelt sajtot, pici sót (kb. egy kávéskanálnyit), 2 evőkanál porcukrot, 2 tojássárgáját, 3 dkg élesztőt kevés tejben megfuttatva.
Hozzáadunk még annyi tejet, hogy rugalmas, de keményebb tésztát kapjunk. Ezt egy tállal letakarva kelesztjük...  Kedvencünk, a pogácsa!http://www.nlcafe.hu/gasztro/20071003/kedvencunk_a_pogacsa/ A pogácsát egyszerûen nem lehet nem szeretni. Az igazán elvetemült fanatikusok már a nyers tésztát is bõszen csipegetik, aztán ott toporognak a sütõ ajtajánál, várva a kis forró tallérokat, majd az éj leple alatt elfogyasztják a maradékot… A hamuban sült pogácsáról. A pogácsa lelke.  Mákos apró pogácsahttp://desszert.eu/makos_pogacsa Kiváló recept. Igazi magyaros, mákos pogácsa. Könnyű, nem száraz, és nem lehet abbahagyni. Vigyázzunk, ez a tészta csak apró pogácsához ideális!  Igazi sajtos pogácsahttp://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=1598 mindmegette.hu - Igazi sajtos pogácsa recept. Elkészítése: A lisztet elmorzsoljuk a vajjal, beleteszem a só, pici tejjel élesztõt, tojást, sajtot, tejfölt, a bort. Összegyúrjuk (ne legyen kemény), majd kelesztjük 20 percig. Elnyújtjuk félujjnyi vastagra, elöl-hátul felhajtjuk, és újból elnyújtjuk 20 perc múlva...  Krumplis pogácsahttp://www.nlcafe.hu/gasztro/20050118/krumplis_pogacsa_/ Az örök és örökérvényû klasszikus: pogácsa krumplival. Melegen a legfinomabb, de hidegen is garantáltan elfogy! Csak arra vigyázz, hogy ne forrón kezd el gyúrni!  Kefires tepertős pogácsahttp://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=3526 Előkészítés: A tepertőt megdaráljuk, ízlés szerint elkeverjük sóval és (frissen) őrölt borssal. A lisztet mélyebb tálba szitáljuk.
Elkészítés: Összekeverjük a lisztet 1 kk. sóval, belemorzsoljuk az élesztőt, majd hozzáadunk 1 tojást és annyi kefirt, hogy közepesen kemény tésztát kapjunk... 
|
| Oldal leírása sutemeny.wyw.hu: Sütemény katalógus, sütemények sütemény receptek. Aprósütemény, rétes, muffin, palacsinta, pogácsa, kuglóf, , fánk, desszert. Csokis, mákos, diós, gyümölcsös, almás, sós, édes, mézes piték, sütemények Gyűjteményünkben 283 válogatott sütemény témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz! Hirdetések
Közösség |